Trainers

De vereniging voor hardlopen, nordic walking en sportief wandelen in Almere


TRAINERS HARDLOPEN

Barbara van Dam

"Begonnen bij Trim Slim via de starterscursus ruim 15 jaar geleden. Na 2 jaar ben ik gevraagd om trainer hardlopen te worden en dat doe ik nu sinds die tijd met veel plezier. Ik geef vast de training op de dinsdagavond en 1x per maand ook een training op de zaterdag. Ik heb een voorkeur voor onverhard terrein, omdat mijn knieën dat prettiger vinden: zowel hardlopend als wandelend. Trails passen mij dus wel en geen hele lange afstanden meer. In de winter verzorg ik  10 avonden core stability training voor hardlopers, wandelaars en nordic walkers. Sinds enige tijd ben ik ook Mindful Run Instructeur en probeer dingen in mijn training te integreren."


Willem Vlam

Ik ben sinds begin 2017 hardlooptrainer bij TrimSlim en ik ben inzetbaar bij alle mogelijke hardlooptrainingen die er gegeven worden. In het najaar van 2017 de beginners op de dinsdag gedaan te hebben , nu de zaterdag voorjaarscursus 2018 aan het doen. Daarnaast om de donderdag de duurloopgroep A en als ik niet met de beginners aan de slag ben doe ik ook regelmatig de zaterdagochtend A groep. Als ik geen trainingen geef vind ik het ook  leuk om als hardloper mee te gaan met de training. Het  gaat mij er vooral om dat  we met zijn allen naast lol hebben in het hardlopen er ook steeds  beter in worden.


Erik Gerrits


Aandacht voor Techniek  > Ontspanning > Lekker Lopen!!

Ria de Wolde-v.d.Berg


Na deelname aan de Almeerse looptrainingen bij Trim Slim gaan trainen.

Sinds aantal jaren trainer hardlopen (dinsdag- en donderdagochtend).


Rietje van Opmeer


Een goede looptechniek is belangrijk om blessures te voorkomen.

Maar het belangrijkste is het plezier in het sporten en hardlopen in het bijzonder !

René Tenniglo


Ik ben hardlooptrainer en heb geen vaste dag of tijd, als er een trainer is die niet kan op zijn of haar vaste tijd dan neem ik voor deze persoon de training over.

René Langeslag


Ooit gestart via de startcursus bij Trim Slim, nu Hardloop trainer, Ultra-trail-loper.

Biedt ondersteuning bij halve en hele marathon. Onderneemt graag gezamenlijke activiteiten.

Kick; Leden uitdagen, meenemen om buiten de comfort zone te trainen, te lopen.


Inge KlaassenJennifer BijzetAnnemieke LofGeesken Zikking

TRAINERS NORDIC WALKING

Arie Koole Trainer op de woensdagochtend en de zaterdagochtend.

Van belang vind ik, afwisseling, van route en ondergrond. Plus de oefeningen.

Het belangrijkste: de koffie na afloop.Henk van Groeningen


Don Snel
TRAINERS SPORTIEF WANDELEN

Patty Zitman


Ik geef training aan Sportief Wandelen op donderdag en elke 2 maanden op woensdag.  Al jaren, geef ik de beginnerscursus Sportief Wandelen, zowel in het voorjaar als in het najaar voor een periode van 10 weken.

Sportief wandelen is een vorm van powerwalking. Door een krachtige armbeweging en een sterke afzet met de voet zijn veel spieren tegelijk actief. Daardoor komt de hartslag op een niveau dat nodig is om sportief bezig te zijn en om conditioneel vooruit te gaan. Door de natuurlijke beweging is Sportief Wandelen voor iedereen geschikt en de kans op blessures zeer gering.

 

Mijn training duurt een uur en het bestaat uit 5 minuten Warming up; 50 minuten wandelen in verschillende oefenprogramma’s  en 5 minuten cooling down.  De oefenvormen zijn makkelijk; sportief en plezierig.  Wij gaan op elke trainingsdag met wandelmaatjes op pad, hopelijk met veel plezier en we genieten van de natuur.  Elke week doen we een andere route en elke week gaan we verschillende oefenvormen uitvoeren.  Het is altijd een groot genoegen en voor mij een beloning om te zien dat wandelaars zich gezonder voelen en gemotiveerd raken.


Martijn Hommes


Trainer Sportief wandelen op de zaterdagochtend (ai), dinsdagavond en in de zomertijd eens in de twee weken op woensdagavond.

Coördinator meerdaagse

Bij mijn trainingen vind ik het naast het vergroten van de conditie, ook van belang is dat het sociale aspect van samen buiten bezig zijn aandacht heeft.


Karen Janssen van Bergeijk


Trainer Sportief Wandelen op maandag- en dinsdagochtend

Daarbij streef ik naar veel variatie en een goede verhouding tussen inspanning en ontspanning.


Mayke Bergmans


OVER DE VERENIGING


Onder begeleiding van gediplomeerde en vakbekwame trainers kunt u in groepsverband met individuele aandacht bij ons  sporten.

De volgende sporten kunt u bij ons uitoefenen:

hardlopen, sportief wandelen en nordic walking.

Klik hier voor meer info


CONTACT


Voor informatie kunt u een mail sturen  naar:

info@trimslim.nl


Lid worden? Stuur het inschrijfformulier naar: ledenadministratie@trimslim.nl


START LOKATIE TRAININGEN


Buurtcentrum "De Draaikolk"

Lekstraat 2

1316 EM Almere