Indien je deze e-mail ontvangt als tekst, of als deze onvolledig of onleesbaar is, ga dan naar de webversie
Digiflits 2009 nr: 46
Nike+ Human Race 2009

Dit jaar ook in Almere! Mis het niet!De Human Race is terug! Ren maximaal 10 kilometer samen met duizenden anderen, wereldwijd verspreid over 24 steden op 24 oktober 2009 en vier samen het feest van hardlopen!
Vorig jaar namen wereldwijd zo'n 780.000 lopers deel aan Nike’s eerste "Human Race".  Deelnemers konden terecht in 25 grote steden waaronder Los Angeles, New York, Madrid, Melbourne en Shanghai voor hun 10km loop.
In Nederland stonden in Amsterdam honderden lopers aan de start met een speciaal voor de gelegenheid ontworpen T-shirt en liepen hun rondjes in het Vondelpark.


Ook dit jaar wordt er weer een groot succes verwacht, want wereldwijd doen in totaal meer dan 24 steden mee waaronder Los Angeles, Buenos Aires, Rome, Londen, Vancouver, Singapore en Bangalore.
De Race staat dit jaar in het teken van het milieu. Er zal op een originele manier aandacht aan besteed worden. Zo worden we aan het werk gezet en zal ieder park na afloop van de race geheel afvalvrij zijn!

In Flevoland zal Run2Day Almere als spil van de “Trash Run” fungeren.
Deelname is mogelijk voor teams bestaande uit twee deelnemers die moeten proberen om in anderhalf uur 10 kilometer te lopen en tevens zoveel mogelijk (zwerf-)afval te verzamelen. De afgelegde afstand zal met een door de organisatie ter beschikking gestelde Nike+ Sportband worden geregistreerd. Voor het team dat de grootste afstand aflegt, het team dat het meeste afval verzameld en de winnaar van het combinatieklassement zijn mooie prijzen beschikbaar w.o. Nike Loopschoenen en Nike+ Sportbands

Deelnemers ontvangen bovendien een gratis loopshirt en een verfrissing na afloop.

Kosteloos inschrijven tot uiterlijk 20 oktober 17.00 uur in de winkel of vul onderstaand formulier in en stuur het terug naar almere@run2day.nl
Als ieder ’n vriendje, vriendinnetje, buurvrouw, neef of nicht meeneemt zal Almere  een unieke bijdrage leveren aan dit prachtige evenement.
Start: vanuit de winkel tussen 12.00 en 16.00 uur.
Tot 24 oktober !!
Run2Day Almere
Klokkeluiderstraat 43-45, Almere-Stad. Tel.: 036-5313906  E-mail : almere@run2day.nl

Human Race Amsterdam 2008

Inschrijfformulier Nike Human Race 2 / Trash Run

 

Naam team:
Deelnemer 1:
Naam:
Adres:
Geboortedatum:
m/v
Email:
Telefoon:
Maat loopshirt:


Deelnemer 2:
Naam:
Adres:
Geboortedatum:
m/v
Email:
Telefoon:
Maat loopshirt


Bezit het team een eigen Nike+ Sportband?              Ja                            Nee

De deelnemers verklaren hiermee volledig voor eigen verantwoordelijkheid deel te nemen.
Nike, Run2Day, Run2Day Almere en de organisatie zijn niet aansprakelijk in geval van schade, ongeval, persoonlijk letsel of verlies of diefstal van goederen van deelnemers.