Indien je deze e-mail ontvangt als tekst, of als deze onvolledig of onleesbaar is, ga dan naar de webversie
Digiflits 2009 nr: 45
TrimSlim najaarstrainingen 2009 “ verantwoord bewegen ligt binnen ieders bereik “
Trim Slim start binnenkort drie trainingen in cursusvorm en geeft sportieve mensen uit Almere e/o de gelegenheid zich hiervoor op te geven.

Ingetekend kan worden op:
* cursus hardlopen voor beginners of herintreders
* cursus hardlopers voor gevorderden
* sportief wandelen
Beginnersgroep hardlopen:
Doel van de cursus is het verbeteren van algemene conditie en uithoudingsvermogen. Het einddoel is om na de lessen in staat te zijn 4 a 5 km zonder onderbreking te hardlopen.
Gevorderdengroep hardlopen:
Deze cursus is voor ervaren lopers die snelheid en techniek willen verbeteren. Wedstrijdgericht denken wordt aangemoedigd. Het einddoel van deze cursus is het meedoen aan de Kerstloop in Dronten op 19 december waar men kan intekenen voor 10 of 21 km.
Sportief wandelen ( fitness walking ):
Perfecte bewegingsvorm zonder stress of ( kans op ) blessures. In een pittig tempo wordt aan uithoudingsvermogen en houding gewerkt

Start van de drie trainingen: op 3 oktober, de laatste training is op 5 december. Totaal acht trainingen steeds op zaterdagmorgen. Ervaren trainers zullen deze cursussen leiden
Steeds verzamelen om 8.45 uur en vertrekken om precies 9 uur.
Cursus beginners hardlopen en sportief wandelen: van 9-10 uur.
Cursus hardlopen voor gevorderden: van 9-10.30 uur

Locatie: buurtcentrum De Draaikolk, Waterwijk adres Lekstraat 2 te Almere. Kosten hele cursus: € 25,00, voor leden van Trim Slim zonder kosten.

Inschrijven kan op de website www.trimslim.nl
Informatie: Ben Stuivenberg via mobiel 06-27540704 of mail: ben.stuivenberg@yahoo.com

Duurloop wandelgroep

Met ingang van 5 oktober wordt op initiatief van Karen Janssen weer een duurloop wandelgroep gestart. Karen en Jan Wolt zullen, om en om, deze wandelgroep begeleiden. Jan is in oktober aanwezig en Karen in in november, enzovoort.
Jan Wolt