Indien je deze e-mail ontvangt als tekst, of als deze onvolledig of onleesbaar is, ga dan naar de webversie
Digiflits 2009 nr: 41
Trim Slim organiseert de M.O.A.
Marathon op afbetaling
4 avonden x 10 km en 548 meter = 42 km 192 m

½ Marathon op afbetaling
4 avonden x 5 km en 274 meter = 21 km 96 m

Op 10, 11, 12, 13 of 14 augustus 2009

Starttijd: Wandelaars 18.30-19.00 uur
00000000Hardlopers 18.30-19.30 uur

Inschrijving: De Draaikolk op maandag 10 of dinsdag 11 augustus vanaf 18.30 uur.
Vrijwilligers gevraagd voor "De 30 van Almere"
De afgelopen 2 weken werd er door een kleine groep van 9 Trim Slimmers hard gewerkt om de 14e editie van
’De 30 van Almere’ toch door te laten gaan.
Het is goed om mee te maken dat ondanks de scepsis en de zorg - we hebben nog maar 3 maanden en dat is veel te kort - er in een paar weken heel veel kan. Maar natuurlijk kan deze groep dat niet alleen. Dus om die reden is er via de mail een beroep op alle leden die een mailadres hebben, om tijdens de 30 van Almere de nodige hand- en spandiensten te doen als vrijwilliger. Want zonder vrijwilligers gaat het alsnog niet lukken. We gaan proberen alle leden zonder mailadres te bellen en als het door de vakantie niet gaat lukken, krijgt u een brief thuisgestuurd met een aanmeldingsformulier.

Er zijn vele kleine en grote taken te vervullen en met alle hulp zijn wij blij! Bijvoorbeeld bij het opbouwen of
afbreken is al voldoende. In totaal hebben we rond de 200 vrijwilligers nodig voor de meest uiteenlopende taken en momenten.
Zo worden in het weekend van 19-20 september de chips en de nummers gekoppeld.
Op 26 september moeten er broodjes gesmeerd worden en reclametasjes gevuld maar ook kan er vooraf ingeschreven worden en kunnen lopers hun startnummer alvast ophalen.
Op 27 september zelf moeten al heel vroeg de borden op het parcours gezet worden en de sporthal klaar worden gemaakt. De inschrijfbalie bemenst maar ook de drankposten en de beveiliging van het parcours.

Kortom wij willen een beroep op uw beschikbare tijd doen, al is het maar een stukje van de dag, om de 30 van Almere tot een groot succes te maken.
U treft op het bord in De Draaikolk een inschrijflijst aan. Vergeet daarbij niet uw gegevens te vermelden want met alleen een voornaam komen we niet zo heel ver! U kunt het inschrijfformulier invullen en in de rode kist deponeren of het via de mail opsturen.

Op 9 september is er een vrijwilligersbijeenkomst om elkaar te zien, te spreken en taken af te stemmen.

Namens het hele team dat de organisatie op deze korte termijn op zich genomen heeft, hopen wij dat velen van u zich als vrijwilliger melden.

Barbara van Dam en Gerda van Hekken, vrijwilligerscoördinatoren.