Indien je deze e-mail ontvangt als tekst, of als deze onvolledig of onleesbaar is, ga dan naar de webversie
Digiflits 2009 nr: 36
Nieuws van de Ambitiegroep
In de Digiflits van 11 februari hebben jullie informatie gekregen over een initiatief om aan lopers die dat wensen extra service te verlenen. We doelen op lopers met extra ambities om in wedstrijden betere prestaties te bereiken en/of om hun doelen te verleggen naar langere afstanden. Belangstellenden konden zich aanmelden bij Roel en Ben.
Dat hebben circa 15 lopers gedaan. In een intakeformulier hebben zij hun ervaring, ambities en informatiebehoefte vermeld. Met die groep – we noemen het de “Ambitiegroep” – zijn we aan de slag gegaan.
Allereerst is een gesprek gevoerd met de groep en met lopers individueel. Vervolgens hebben we in maart een Coopertest gedaan. Met de uitslag daarvan kunnen we beter het prestatieniveau en de reëel mogelijke ambitie vaststellen. In april hebben we een extra training gegeven met de thema’s Looptechniek (pasfrequentie); Snelheid (sprintvormen); Wedstrijdsnelheid (intervaltraining).
Inmiddels hebben sommige groepsleden individueel meer informatie gekregen over onderwerpen zoals: trainen op hartslag; lichaamshouding; opbouw naar langere afstanden; tempotraining.

We hebben het gevoel dat we de goede weg zijn ingeslagen en in een behoefte voorzien.

Op donderdagavond 4 juni houden we een informatiebijeenkomst over de thema’s:
oooooo oOntwikkelingen in de looptechniek.
oooooo oSportvoeding en drank.
oooooooTrainen bij warm weer.
Aanvangstijd: 19.30 uur in de Draaikolk
Alle leden van TrimSlim zijn van harte welkom.
Graag vooraf per e-mail melden of je komt aan Roel (r.heyser@planet.nl) of Ben ( ben.stuivenberg@yahoo.com )

Wil ook jij je aansluiten bij de Ambitiegroep? Dat kan. Maar het is niet geheel vrijblijvend.
We stellen 2 voorwaarden:
  • Je moet de ambitie hebben om serieus te trainen naar jouw eigen doel. Het is niet belangrijk hoe snel / langzaam je bent.
  • Je moet regelmatig feedback geven over jouw ervaring met het toepassen van onze adviezen. Dat houdt ook ons gemotiveerd omdat we de resultaten kennen en kunnen “meevieren”.

Tot ziens?

Roel en Ben