Indien je deze e-mail ontvangt als tekst, of als deze onvolledig of onleesbaar is, ga dan naar de webversie
Digiflits 2009 nr: 35
Hardlopen dwars door Amersfoort
hardlopen!!!! dwars door Amersfoort
De hardlopers van Trim Slim schrijven veelvuldig in op hardloopwedstrijden. Er is nu een kans in te schrijven op een bijzonder hardloopevenement in Amersfoort. Het bestuur van Trim Slim is voornemens een bus te huren om alle Trim Slimmers te vervoeren naar Amersfoort op 14 juni. Voorwaarde is wel dat er voldoende lopers inschrijven.
Indien je inschrijft, laat dit dan weten aan de Redactie van de Digiflits, dan wordt dit doorgegeven aan Vino Burgers die bestuurslid is voor evenementen.
Ter gelegenheid van het feit dat Amersfoort 750 jaar stadsrechten heeft wordt dit eenmalige hardloopfestijn georganiseerd op 14 juni 2009. Er is gekozen voor een parcours dat praktisch alle delen van de jarige stad aandoet en waar je door gebouwen en locaties loopt die normaal niet toegankelijk zijn voor hardlopers. Zo loopt het marathonparcours dwars door een historische rijtuigenloods van de NS, door de hal van het Station Amersfoort centraal en door de Amersfoortse Dierentuin. Behalve de marathon zijn er ook andere afstanden vanaf de Kidsrun tot en met de halve marathon waarop kan worden ingeschreven. Voorinschrijven is mogelijk tot en met 10 juni.
Voor meer informatie kijk op www.marathonamersfoort.nl of bel het marathonbureau 033-4509461
Haast je, haast je naar......
dam to dam loop In het weekend van 19 en 20 september vinden er twee Dam tot Dam-lopen plaats.
Op zondag 20 september is de normale Damloop, op 19 september is de Damloop by Night.
De loop op 20 september was vorig jaar in een mum van tijd al volgeboekt dus als je daaraan wilt meedoen, wees dan supersnel!!
De Damloop by Night is op zaterdagavond. Dit is een eenmalig evenement.
Zie de website voor meer info.

Ben Stuivenberg
Aangeboden/Gevraagd
Ik heb tijdschriften van Duursport, triathlon en 15 jaargangen RunnersWolrd. Wie komt ze ophalen?
en:
Wie heeft voor mij posters (groot formaat) van marathons of loopevenementen?

Arthur Eijpe