Indien je deze e-mail ontvangt als tekst, of als deze onvolledig of onleesbaar is, ga dan naar de webversie
Digiflits 2009 nr: 34
Twintig jaar Trim Slim in september (bericht 1) een interview met Loes Boekema
Op de eerste zaterdag van september nodigt Trim Slim alle leden en oud-leden uit om in buurthuis De Draaikolk het 20-jarig bestaan te vieren!

Voorbereidingen worden – uiteraard – al getroffen door het, nu nog uit twee leden (inmiddels drie-red..) bestaande, organisatiecomité: Loes Boekema en Erik Bronkhorst.
Erik is alom bekend als de oprichter en eerste trainer van onze vereniging; toen nog een stichting met Fitness als derde naam en de slogan: ‘beweeg verstandig en denk aan je body-line!’

In korte berichten zal de Flits-redactie U op de hoogte houden van de voorbereidingen.
Redacteur Steven Poolman sprak voor deze eerste aflevering met Loes Boekema.
Voor degenen die haar nog niet kennen: Loes heeft zich – na haar entree bij Trim Slim, een jaar of vijf geleden – razendsnel van beginnend hardloper ontwikkeld tot een snelle dame met een voorkeur voor de hele en halve marathon.

Denk je die jubileumavond ook snel op poten te hebben?
‘Nee: er moet nog een hoop gebeuren. Ten eerste zoeken we meer leden voor het organisatiecomité en verder is het een ‘kunst’om er iets speciaals van te maken.

Zoals?
‘Natuurlijk houden we een receptie en zorgen voor hapjes, drank en muziek. Maar het zou op de eerste plaats al mooi zijn als we levende muziek kunnen presenteren; kortom een band of solist die past bij Trim Slim. Verder denk ik aan een Power Point-presentatie waarin de geschiedenis van Trim Slim aan bod komt.

Hoe zou je dit mini-interview willen afsluiten?
Heel concreet met de oproep voor kandidaten voor ons comité, voor mensen met verstand van of ideeën over Power Point en het arrangeren van een avond met muziek. Kortom: Erik en ik willen ons netwerk uitbreiden en in dat verband: geef ons zoveel mogelijk adressen van oud-leden !!

Loes en Erik: veel succes!

Laatste nieuws: tijdens de Eerste Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Trim Slim Almere op maandag 16 maart heeft Mets van Aken zich aangemeld als derde lid van het organisatiecomité. Vino Burgers en Gerda van Hekken hebben daarna hun ondersteunende medewerking toegezegd.
Mets, Vino en Gerda: van harte welkom !

Steven Poolman, beheerder van het archief, doet hierbij een oproep aan iedereen die foto’s en/of kleding heeft ‘van vroeger’ contact met hem op te nemen want er wordt gedacht aan een tentoonstelling.Zijn er daarnaast TrimSlimmers die een vitrine willen uitlenen (of iemand weten die..)?


Reacties zijn welkom aan de bar, in de wandelgang, tijdens de training, telefonisch of per e-mail !
Loes: loes.walet@hetnet.nl
Erik: erik.bronkhorst@gmail.com
Mets: m.v.aken@hccnet.nl
Steven: s.poolman2@chello.nl