Indien je deze e-mail ontvangt als tekst, of als deze onvolledig of onleesbaar is, ga dan naar de webversie

Digiflits 2008 nr: 27
Ommetje Almere


Zondag 7 september ging het Ommetje Almere langs de Vaart en over het Schelpenpad naar het sluisje en via het Wilgenbos naar de Block van Kuffeler. Vandaar richting de Trekvogel en daarna langs de Lepelaarsplassen weer richting De Draaikolk. We vertrokken met 6 wandelaars waarvan er eentje na een half uurtje terug ging vanwege de tijd. Het was prima wandelweer, het neigde een beetje naar regen, maar dat trok weg en het was heerlijk, soms zelfs warm. Twee van ons waren nog nooit deze kant op geweest en ook nog nooit bij de uitkijkhut aan de Lepelaarsplassen, dus besloten we om daar even een kijkje te nemen. Wat een geluk dat we dat deden, want er was daar net een IJsvogel neergestreken. Super. Gelukkig had ik op aanraden voor Rob mijn fototoestel meegenomen en heb mooie plaatjes kunnen schieten. We waren niet de enige in de hut er was iemand die al bijna 4 uur op dit vogeltje had zitten wachten. Dus we hebben echt geboft. Onze dag kon niet meer stuk. Nagenietend zijn we huiswaarts gewandeld. Op zondag 5 oktober is er weer een Ommetje, wie weet wat we dan tegen komen.

Miep

Wandelvakantie

Wij zijn dit jaar met de jubilerende KNBLO (100 jaar) op een wandelvakantie geweest naar China. Deze vakantie stond in het teken van “aanloop naar de Olympische Spelen”. Dit was een geweldige ervaring. We hebben daar heel veel gezien en heerlijk gewandeld, ook over de muur. Een hele belevenis. Foto’s van deze vakantie zijn te zien op de site van Trim Slim.
Daarna hebben we in september de IML 3 Daagse Einhornmarsch in Seefeld, Tirol, Oostenrijk gewandeld. Heel wat anders dan in ons vlakke land, het ging berg op berg af. Ook dit was een mooie tocht en ook hiervan kun je de foto’s op de site bekijken.

En als je dan toch op de site kijkt, dan kun je ook de foto’s van een gezellige
Trim Slim BBQ zien.

Miep
Duurlooptraining op de woensdagavond

De duurlooptraining op de woensdagavond heeft tijdens de vakantie stilgelegen. Inmiddels is de draad weer opgepakt. En zal er weer getraind kunnen worden. Rene Langeslag zal de trainingen verzorgen.
Oproep

Heb je ook iets mee te delen. Of heb je een verhaal over je ervaring bij een evenement. De Digiflits geeft daartoe de mogelijkheid. Stuur een mailtje aan de redactie of leg het in de rode trommel. De redactie zorgt voor de rest
.